VERHUISVLOG #3: NIEUWE BANK & BBQ TIPS!

Dennis en ik gaan samen op pad voor ons nieuwe huis. We gaan naar KICK Collection om daar de kleur te bepalen voor onze nieuwe bank en daarna reizen we naar Amersfoort voor de Weber Grill Academy.  Ook laat ik in deze vlog onze nieuwe lampen van Lampen24.nl zien. Kijk je gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe spotjes van Lampen24.nl. Ik heb gekozen voor het model Sean. Deze spotjes spraken me meteen heel erg aan omdat ze clean en strak zijn. Je kunt de lampjes zelf zo draaien als je wil en er komt mooi, warm licht uit. De spotjes zijn nu in de aanbieding van €110,90 voor €65,90. Ik heb deze zelf door het hele huis hangen (denk aan: hal, keuken, badkamer, gang, kantoor etc.) Wat vinden jullie van deze lamp?

Hieronder laat ik jullie nog 3 van mijn favo lampen zien. Een booglamp staat echt nog op mijn #wishlist! Welke lamp is jouw favoriet?

TEXTIELVLOERLAMP SHING – €187,90
Deze booglamp heeft een metalen steel en een zwarte kap. Ik vind het model echt helemaal te gek! Wat vinden jullie? Deze lamp staat super mooi naast je bank of fauteuil en zorgt voor een heleboel sfeer in de woonkamer.

BOOGLAMP SVERI – €75,90
Deze lamp is wat subtieler en past in vrijwel elk interieur. Ook dit is weer een booglamp (I told you.. musthave!). Deze lamp zorgt voor wat extra warmte in de woonkamer. Ik vind het erg mooi dat hij een marmeren voet heeft, dat is helemaal mijn smaak.

VLOERLAMP KATIE – €149,90
Een favoriet van velen: vloerlamp Katie. De lamp heeft een houten basis die op 3 benen staat. Hier bovenop staat een witten stoffen kap die qua kleur in elk interieur past. Dit is een sfeervolle lamp die je prachtig in je woonkamer, slaapkamer of waar dan ook kunt plaatsen.

Ik ben heel erg benieuwd welke van de 3 lampen jouw favoriet is. Er is nu ook heel veel binnenverlichting in de SALE, dus check it out!

Liefs, Lieke XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.