VERHUISVLOG #4: HOME STUFF SHOPPEN BIJ ACTION

Het is alweer tijd voor de 4e verhuisvlog uit de serie Verhuis met Mij. In deze vlog ga ik samen met jullie shoppen bij de Action & Blokker en unbox ik een heleboel leuke pakketjes. Ook laat ik jullie onze nieuwe eethoek zien, ik ben super benieuwd wat jullie er van vinden! Ik wens jullie heel veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Ik wilde graag mijn eethoek ook even met jullie delen. Het wordt steeds gezelliger, en ik ben er zo blij mee! De tafel hebben we besteld op de website van SPOINQ. Wij zijn gegaan voor het model “Bart” met een antraciet kleurig onderstel (er is een keuze uit wit of antraciet). De tafel en vooral het blad is echt PRACHTIG! Bij de tafel hebben wij witte stoelen staan van alleeetkamerstoelen.nl. Wij hebben gekozen voor het model Lars in de kleur wit en ik vind dit zelf een hele mooie combi! Wat vind jij? Zowel op de stoelen als op de tafel mag ik jullie 10% korting geven! Dus ben je nog op zoek? Gebruik dan de code LIEKELOVES bij het afrekenen voor 10% korting. Happy shopping girls!

Boven de tafel hangen 2 zwarte lampen van Meer dan Licht. Ze zijn van het merk it’s all about Romi. Hoe vinden jullie deze combinatie? De kleur op de muur is de kleur Paloma in combinatie met Old White van Annie Sloan. En onze gordijnen zijn van Veneta. Ik ben echt super blij hoe de kleur van de muur matcht met de kleur van de gordijnen. Het wordt allemaal zo mooi!

Ik ben super benieuwd wat jullie van onze eethoek vinden. Hoe ziet jouw eethoek er uit?

Liefs, Lieke xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.