VERHUISVLOG #7: LOF FASHION SHOW MET JOSYLVIO

In deze vlog neem ik jullie mee naar Rotterdam voor de LOF Fashionshow. Deze show wordt gehouden @ Aqua Asia en wij worden verwend met heerlijke hapjes & drankjes. Vervolgens blijven we overnachten in Hotel Quartier du Port. Verder geef ik jullie een update m.b.t. ons interieur. Enjoy watching!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Dit is het festivallookje dat ik droeg naar 7th Sunday. Ik draag hier een nude jumpsuitje van NAKD Fashion. Daaronder draag ik een zwarte bralette van Hunkemoller. Ik heb de jumpsuit gecombineerd met mijn zwarte Gucci riem, TOV Essentials tasje en Primark zonnebril. Wat vinden jullie van deze look?

  

Sascha en ik gingen gezellig samen naar de LOF Fashion show bij Aqua Asia. Wat was het weer een feestje! Kijken naar de nieuwe collectie onder het genot van heerlijk eten & lekkere drankjes. So much fun! Rechts zie je de look die ik aan had naar de fashionshow. Ik droeg een gouden rokje & pailletten top van Josh V. Links zie je een foto bij ons hotel: Quartier du Port. Hier hebben we heerlijk overnacht. Ik draag daar een roze jurk van NAKD Fashion en sneakers van Puma.

Home update: We hebben een nieuwe lamp (@vdbinteriors) en vloerkleed (Louis de Poortere). Ik ben echt helemaal weg van het vloerkleed! De kleur & het design vind ik echt prachtig. De kleur matcht ook echt perfect met onze kleur van de muur (Paloma x old white – Annie Sloan) en kleur van de gordijnen.

Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke xoxo

Een reactie op “VERHUISVLOG #7: LOF FASHION SHOW MET JOSYLVIO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.