VERHUISVLOG #8: EEN VAST CONTRACT!

WOEHOE! Ik heb een vast contract!! Ik ben er zo blij mee. Ben je benieuwd wat ik volgend jaar ga doen? Kijk dan gezellig mee naar deze vlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Hier zie je een foto van onze slaapkamer. In de vlog vertelde ik jullie al wat over onze nieuwe kledingkast van Mister Bed. De kast past perfect in onze slaapkamer. Hij is lekker groot, zodat we er een heleboel kleding in kunnen opbergen. Daarnaast hebben we gekozen voor witte schuifdeuren en in het midden een spiegelwand. De spiegelwand is echt ideaal, want zo kun je meteen heel je outfit checken.

 

De kast bestaat uit 3 verschillende delen. Dennis heeft het middelste en rechtse gedeelte in gebruik. Wij hebben ervoor gekozen om boven en midden een plank te plaatsen en onder een rek te hangen voor bloesjes en vesten. Het linkse gedeelte heb ik in gebruik. Hier hangen mijn vesten en truien. Ook heb ik er nog wat bakken in staan met opladers, brieven die ik moet bewaren en mijn iPad.

 

 

This mirror is perfect for a selfie… right? Welke look is jouw favoriet? 1, 2 of 3?
Wij zijn heel erg blij met deze grote kast en vinden hem erg mooi in de ruimte passen. Hoe ziet jouw kledingkast er uit?

Lakedance was so much fun! Lekker drankjes & dansjes doen in de zon, i love it. Hieronder zie je mijn festivallook. Ik draag hier een two-piece leopard setje van the Wild Babes. Daaronder draag ik zwarte bikerboots en mijn tasje is van Burkley Bags. Wat vinden jullie van deze look?

Hope to see u next time!

Love, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.