VIDEO: 5 LENTE LOOKS

Are you ready for 5 brand new spring looks? Check out my new video! In deze video laat ik jullie mijn 5 favoriete lente looks zien. Ga jij voor pastel pink or baby blue? Ik ben benieuwd!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het echt super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s. Ben jij al geabonneerd?

PLISSÉ OH YAY!
De plissé rok is helemaal terug van weggeweest. Ik vind ze supercute! Wat vind jij? Ik heb deze oudroze plissé rok gecombineerd met een ruffle blouse. Erg leuk dat er cut-out details zitten bij de schouders. Love it!

RUFFLES ARE HOT
Ruffles zie je deze lente overal in terug komen. Deze roze blouse is dan ook helemaal afgewerkt met deze ruffles. Je vind ze terug op de schouders, bij de kraag en bij de mouwtjes. Pink it is!

BABY BLUE!
Wat een prachtig kleurtje is dit zeg! Totally lovin’ it! Deze lichtblauwe ruffle blouse is mijn favoriet. Ik vind zowel de kleur als het model echt práchtig. Ik combineer de blouse met een licht suède rokje en gestippelde sneakertjes. Om de outfit af te maken draag ik een bijpassende blauwe tas met een fluffy bol. FAVOURITE <3.


 

PASTEL PINK
Oh, ook dit outfitje vind ik echt geweldig! Hij bestaat uit een witte ruffle blouse met stippeltjes. Deze blouse is een echte musthave voor in jouw kast. Hij past werkelijk overal bij! Onder de blouse draag ik een pastel pink lace up rokje. So gorgeous!


 

THE DENIM TREND
Denim is helemaal de trend en deze kon dan ook niet ontbreken bij mijn 5 lente looks. Ik draag hier een spijkerjasje op een spijkerbroek (love the combi!). Onder het jasje draag ik (again) een gestreepte ruffle blouse.

Wauw! Ik ben helemaal verliefd op deze 5 lente outfits! Welke outfit is jouw favoriet? Je shopt de items bij Loavies, Comegetfashion, Jeanscentre, Josh V en Especially by Daan.

Love, Lieke XOXO

2 reacties op “VIDEO: 5 LENTE LOOKS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.