VIDEO: Hunkemöller – Favourite Fit ♥

Meer dan driekwart van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Draag jij eigenlijk wel de juiste maat? In deze video ga ik op zoek naar mijn Favourite Fit! Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Dan zou ik het super tof vinden als je je duimpjes omhoog wil doen! Je kunt je ook gratis abonneren op mijn YouTube kanaal en zo kun je op de hoogte blijven van al mijn video’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benieuwd hoe je jouw sexy shape kunt vinden? Lees dan de blogpost die ik voor de Hunkemöller schreef. Je kunt jouw sexy shape dan in 4 stappen bepalen. Easy peasy toch? Of ga gewoon even naar de dichtstbijzijnde Hunkemöller, want de verkoopsters helpen je graag!

Liefs, Lieke xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.