VIDEO: LIEKE BIEMANS X NELSON SCHOENEN – 3 LOOKS

How to style white sneakers? In deze video in samenwerking met Nelson Schoenen laat ik jullie 3 verschillende looks zien. Voor welke look ga jij?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je thumbs up! Ik zou het echt super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn nieuwe video’s en vlogs! Ben jij al geabonneerd?

LOOK 1: FESTIVAL VIBES
Dit lookje is pérfect voor een festival. En aangezien er al een heleboel festivalletjes op mijn planning staan komt dat zeker van pas. De look bestaat uit een lichtblauw playsuitje van Jurkjes.com, een mooie hoed van ALE-HOP en mijn witte sneakers van Ps. Poelman. Zou jij dit dragen?

LOOK 2: BOHO CHIC
Met deze look creëer jij een echte boho sfeer. Hoe leuk is mijn haar met dat vlechtje? Love it! De outfit bestaat uit een crème kleurig rokje van Lolly’s Laundry en een lichtblauwe blouse van Beachwear.  

  

LOOK 3: PALMTREE IT
De palmtree print is helemaal hot. Ik draag hier een jumpsuit van LOF Boutique die helemaal bedekt is met deze print. De pijpen lopen onder wat wijder uit waardoor er een flared effect wordt gecreëerd. Je kunt de jumpsuit achter dichtmaken door hem te strikken. Ik vind hem echt prachtig! Wat vinden jullie?

  

Voor welke look zou jij gaan? 1, 2 of 3? Ik vind alle 3 de looks zelf super tof! En ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe sneakers van Ps. Poelman. Ze zijn zo makkelijk te combineren en lopen heerlijk! Bij Nelson Schoenen vind je ook nog een heleboel andere toffe sneakers! Neem zeker even een kijkje op hun website.

See u next time! Love, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.