VIDEO: Lookbook 2 Spring / Summer 2016

Brand new lookbook! Mijn 2e lookbook staat alweer voor jullie online op mijn YouTube kanaal. Hierin laat ik jullie verschillende spring / summer outfits zien. Welke look vind jij het gaafst? Ik ben benieuwd!

Vond je dit lookbook leuk? Doe dan even je duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Outfit 1: Sugar Sweet Pink
Een zoet roze outfit die bestaat uit een aangesloten dress, waterfall coat en roze sneakertjes. Lees hier meer over deze outfit en de items!

cb2  cb1

Outfit 2: Oh so fluffy!
Met deze pretty coat steel jij de show! Hij is zo fluffy! Gecombineerd met een witte rok en top van Sisters Point. Lees hier meer over deze outfit en de items!

f5  f6

Outfit 3: Bombers are hot!
Een bomber mag dit seizoen niet in jouw kledingkast ontbreken. Believe me, they’re hot! Je vind ze met verschillende printjes / designs. Lees hier meer over deze outfit en de items!

sp5  sp2

Outfit 4: Golden Touch
Ik ben dol op goud en laat deze kleur dan ook graag in mijn outfit terug komen. Deze outfit is voor alle goldlovers! Lees hier meer over deze outfit en de items!

k3  k6

Outfit 5: Tule Trend
De tule trend.. You’ll love it or hate it. Ik ben er in ieder geval dol op en voel me dan ook met een prinsesje in dit leuke tule rokje! Lees hier meer over deze outfit en de items!

rok2  rok5

Ik ben heel erg benieuwd welke look jij het leukst vind! Let me know in the comments!

Love, Lieke – xxx –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.