VIDEO: MY CLOSET || FAVOURITES SUMMER 2016

Heb je altijd al een kijkje in mijn kledingkast willen hebben? Dat kan! In deze video laat ik jullie namelijk mijn favoriete kledingstukken, tassen & schoenen van deze zomer zien! Welk item is jouw favoriet?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je thumbs up & vergeet je niet te abonneren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik schreef een blogpost voor de Hunkemöller waarbij ik meer vertelde over mijn stijl en favo items. Deze blogpost kun je hier lezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik was de eerste ambassadeur die deze blogpost schreef “The closet of ambassador Lieke Biemans”. Na mij volgen nog veel leuk ander ambassadeurs dus hou de blog van Hunkemöller zeker in de gaten voor een kijkje in de kledingkasten van de andere girls!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn stijl vinden. Past het bij jou of niet? En welk item is jouw favoriet?

Liefs, Lieke xxx

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een reactie op “VIDEO: MY CLOSET || FAVOURITES SUMMER 2016

  1. Pingback: VLOG #49: Sporten? & Truffelburger met mayo | whatliekeloves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.