VLOG #10: Vamos a la playa | Alicante

Vandaag staat de 2e vlog van mijn vakantie in Spanje voor jullie online! Ik ging die dag naar het mooie strand, heb heerlijk in de zon gelegen en ben lekker uiteten geweest! Benieuwd hoe mijn dag eruit zag? Kijk dan snel mijn nieuwe vlog!

Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s. Vond je deze vlog leuk? Doe dan ook zeker even je duimpje omhoog!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YAY!! Het licht op het strand was zooo mooi, love it!! Ik heb dan ook een heleboel foto’s gemaakt. Het topje dat ik hier draag is van Delousion. Daaronder draag ik een rokje van Charlise. Mijn tasje is van Michael Kors en mijn zonnebril van de Paperbird Conceptstore. Het bandje dat ik in mijn haren heb is van Labee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Verse jus met honing is zó lekker!! Heb jij dat al eens geprobeerd? Love it!!

  

Mijn outfit voor het uiteten! Ik draag hier een croptop van Boohoo met cut-out details en daaronder een peachy maxiskirt van Labee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vonden jullie van mijn video? Heb je tips of leuke ideeën voor een nieuwe video? Let me know! Morgen weer een nieuwe vakantie vlog online. Stay tuned! XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.