VLOG #109: HIGH TEA @ SKETCH LONDON

HOTSPOT ALERT! Als je een tripje naar London op de planning hebt staan moet je zéker een bezoekje nemen bij Sketch. Je kunt hier genieten van een héérlijke Engelse high tea in stijl. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk dan snel mee naar deze vlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s.

     

OMG! Alles was roze en so pretty! En die stoelen.. Need them in my house! Als je bij Sketch bent moet je zeker even naar de wc gaan. Deze zijn zo tof #goals.

Hmmmm.. dit was zó lekker! Can I have this again ASAP?

Na de high tea ging ik samen met mama in de London Eye. Tip: Het is echt super mooi om tegen schemertijd er in te gaan. Je ziet dan de zon ondergaan vanuit de London Eye en je kijkt heel mooi over Londen uit. Echt prachtig!

Dinner time! We verbleven in het Park Plaza Westminster hotel. Wat is dat een geweldig hotel zeg! Vanuit onze kamer hadden we uitzicht op de Big Ben en London Eye. In het hotel zit een sushi restaurant (Ichi) hier hebben we heerlijk gegeten!

Ben jij al eens bij Sketch London geweest? Ik ben benieuwd!

Love, Lieke XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.