VLOG #11: Market & Dinner | Alicante

Vlog 3 van mijn vakantie in Spanje staat alweer online! Deze dag ging ik naar de markt, heb ik lekker in de zon gelegen & ben ik uiteten geweest! Benieuwd naar mijn dag? Bekijk dan snel mijn nieuwe vlog!

Je kunt mijn vlog hieronder bekijken! Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal en je duimpjes omhoog doet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat we naar de markt zijn geweest gingen we nog even langs het strand! De top die ik hier draag is van Sisters Point, love it!! Mijn broekje is van Straatstijl, tasje van Labee en de bril is van Minqies. Het hoedje heb ik ooit gekocht in Turkije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ready for dinner! Ik ben dol op uiteten, jammie! Hier draag ik mijn roze jurkje van Jurkjes.com in combinatie met sneakers van Est1842. Wist je al dat je met de code LIEKELOVES 10% korting krijgt op jouw bestelling bij Jurkjes.com? Happy shopping ladies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vond jij van deze vlog? En wat is het leukste dat je ooit hebt gekocht op een markt? Let me know! Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.