VLOG #120: VAN EINDHOVEN NAAR ALICANTE!

Het is weer tijd voor een heleboel nieuwe vakantie vlogs, yay! Ik ben namelijk op vakantie geweest naar Alicante samen met papa, mama, Jelle en Dennis. Kijken jullie mee naar mijn vlog? 

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en ik zou het ook super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn vakantie vlogs. Lijkt me super leuk!

Ik vind het altijd super fijn om mijn kleding mooi op te hangen in mijn kast op vakantie. Dit is mijn little gardarobe for this week! Links zie je mijn nieuwe designer bh van Hunkemöller. Prachtig is hij hè! Ik ben er helemaal verliefd op. Daarnaast hangt mijn nieuwe witte lace top van ZARA, leopard shirt van JOSH V en lichtblauwe rokje van JOSH V. De rode maxidress is van Lesara (so gorgeous!). Deze droeg ik dan ook tijdens mijn eerste avond uiteten en ik heb hier zoveel vraag naar gekregen. Naast de jurk hangt mijn koraal rode pak van JOSH V, stippel playsuit van ZARA en zwarte maxidress van LASCANA. Welk item vind jij het mooiste?

   

It was so much fun! Onze villa was echt prachtig! Ben jij ook weg geweest in de meivakantie? Let me know!

Love, Lieke xoxo

Een reactie op “VLOG #120: VAN EINDHOVEN NAAR ALICANTE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.