VLOG #121: FIETSEN DOOR VALENCIA

Good to be back! Valencia is een van mijn favoriete steden en ik vond het dan ook super om hier weer een dagje te zijn samen met papa, mama, Dennis en Jelle. We hebben deze keer de stad op de fiets ontdekt. Echt een aanrader! Kijk je mee naar onze dag?

Vond jij deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn (vakantie)vlogs! Ben jij al geabonneerd?


Wat een prachtige stad! We hebben allerlei leuke hotspots bezocht. Lekker lunchen bij La Mas Bonitas (love it) en chillen @ Umbracle. Het is allemaal zo mooi! Wat is jouw favoriete plekje in Valencia? Ik ben benieuwd!


See u next time! Don’t forget to subscribe xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.