VLOG #122: GOEDKOOP SHOPPEN & CHIC UITETEN

Goedkoop shoppen VS chic uiteten! In deze vlog neem ik jullie mee naar Torrevieja, waar we gaan shoppen bij ALE-HOP en andere leuke boetiekjes. Daarna gaan we naar de roze zee (omg yes!) en ‘s avonds gaan we héérlijk uiteten bij restaurant La Vuelta. Kijken jullie mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn (vakantie)vlogs. Lijkt me super leuk!

Pink sea in Torrevieja. Prachtig hè! Helaas was het deze dag wat bewolkt, dus zag je het roze water niet super goed. Als je op een zonnige dag er heen gaat is het water nóg rozer. Zo leuk!


  

My #OOTD all by JOSH V. Ik ben echt helemaal verliefd op dit pak, het is echt prachtig! De koraalkleur is zo mooi voor dit mooie weer. Het pak bestaat uit een peplum top met open rug en een flared pants. Wat vinden jullie van deze outfit?

Dit was weer een heerlijke dag! Ik hoop dat jullie deze vlog leuk vonden! Wat zou jij shoppen bij ALE-HOP? Ik ben benieuwd!

Love, Lieke XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.