VLOG #125: LEKKER BUBBELEN IN MALLORCA

Bubbelen, bubbelen in het bubbelbad! Tijdens onze vakantie op Mallorca verbleven Floor en ik in het hotel Astoria Playa. We hadden een ontzettend mooie kamer mét bubbelbad. En daar moesten we natuurlijk gebruik van maken! Kijken jullie mee naar deze ontspannen dag?

Vond je mijn vlog leuk? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als je je duimpjes omhoog doet en je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk & gratis op de hoogte van al mijn (vakantie)vlogs!

Het lookbook dat ik heb gefilmd tijdens de vakantie vind je hier. Ben jij al ooit op vakantie geweest naar Mallorca?

Liefs, Lieke – xxx –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.