VLOG #129: ZO ONTZETTEND VERWEND!

Wauw! Dit was echt the best day ever!! De nieuwe agenda van JOSH V werd gelanceerd en ik werd uitgenodigd op het hoofdkantoor voor een heerlijke lunch. Daarna was het tijd voor een persoonlijke shopsessie met Josh. Kijk je mee naar mijn nieuwe items?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

 

Samen met knappe @wendyvansoest & @mirandavanderploeg. They look lovely! Wat vinden jullie van mijn nieuwe JOSH V items? Ik ben er zo ontzettend blij mee! Na het event ging ik op naar Rotterdam, waar ik met Sas een nachtje bleef logeren in Hotel New York. We hadden een geweldige suite met heel erg mooi uitzicht. Dit hotel ligt aan het water en is wat mij betreft een echte #aanrader!

  
    

‘s Avonds was het tijd voor de fashionshow van LOF Boutique. De show vond plaats in Aqua Asia en onder het genot van delicious food en gezellige girls genoten we van de nieuwe collectie. Wat was dit een TOP avond!!

  

Yes, dit was echt een SUPER dag! Ik kijk er met veel plezier op terug. En wauw.. wat ben ik ontzettend verwend! Tot de volgende keer!

Liefs, Lieke xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.