VLOG #137: FRIENDS OF THE BRANDS SUMMER EDITION

De events van Friends of the Brands zijn absoluut een van de leukste events van het jaar. Ik werd uitgenodigd voor de Summer Edition in Amsterdam en werd weer ontzettend verwend! Kijken jullie gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal als je dat nog niet hebt gedaan. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s en vlogs.

Naar welke items ben je benieuwd? Laat het vooral even weten in de comments! Dan ga ik jullie hier meer van laten zien.

See u next time! XOXO Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.