VLOG #14: Last day & 8 gangen diner | Alicante

Vandaag is het alweer tijd voor mijn laatste vakantie vlog van mijn vakantie in Spanje! Het was die dag moederdag dus we hebben mama in het zonnetje gezet. We zijn gaan uiteten bij La Vuelta Finca waar we hebben genoten van een heerlijk 8 gangen diner! Benieuwd wat ik allemaal voorgeschoteld kreeg? Bekijk dan snel deze vlog!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal en je duimpjes even omhoog doet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze outfit droeg ik naar het uiteten. Ik draag hier een wit jurkje met een gouden rits van Jurkjes.com in combinatie met een peachkleurig vest van Sisters Point. Daaronder draag ik beige hakken van Supertrash. Love it!

img_8382  img_8863

Als aperitief dronken mama en ik witte sangria in combinatie met cava, so delish! Dit kan wel eens mijn nieuwe favo zomerdrankje zijn! You should try this!

img_8202  img_8224  img_8227  img_8229
img_8231  img_8237  img_8239  img_8241

We hebben heerlijk genoten van een 8 gangen menu. Hierboven zie je wat ik allemaal gegeten heb. Veel hè als je het zo bij elkaar ziet.. haha! Welk gerechtje lijkt jou het lekkerste? Tot de volgende keer! Liefs, Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.