VLOG #144: SAMEN OP ZOMERVAKANTIE, DAAR GAAN WE!

Samen op zomervakantie, daar gaan we! Heerlijk als het dan eindelijk zover is.. zomervakantie. Een vakantie waar ik altijd heel erg naar uit kan kijken. Zijn jullie benieuwd naar onze trip? Bekijk dan vooral de eerste vakantievlog!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan makkelijk op de hoogte van al mijn video’s. Lijkt me super leuk!

We reizen met de auto richting Italië. Dit doen we in 2 delen zodat we ontspannen bij de camping aankomen. De reis verloopt super goed en vlot en we zien nauwelijks file. In Duitsland zijn ze wel erg veel aan het werk aan de weg, maar gelukkig valt de overlast nog mee. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om op donderdag te vertrekken zodat het nog niet zo druk is op de weg.

  

We overnachten in Hotel Stubaierhof een prachtig wellness hotel gelegen in Stubaital (Oostenrijk). En wauw, wat is dit hotel prachtig! Ik vind de mix van het ouderwetse en moderne van het hotel ontzettend mooi. Het personeel is erg vriendelijk en het is de perfecte plek om even uit te rusten na een lange reis. Onze kamer is prachtig (love the view!) en we ontspannen heerlijk bij de wellness. Dit hotel is een echte aanrader. Ik was hier graag nog wat langer gebleven want er viel zoveel moois te zien. We kregen ook een pas om met de kabelbaan de berg op de gaan, maar hier hadden we helaas geen tijd voor.. Maybe next year!

Wat vond jij van onze eerste overnachting?

Love, Lieke XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.