VLOG #146: DAGJE DESENZANO GARDAMEER

Desenzano is een prachtige stad aan het Gardameer. Leuke winkels, een mooie boulevard, lekkere restaurantjes en gekleurde huisjes. Wat wil je nog meer? In deze vlog neem ik jullie gezellig mee naar Desenzano! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik ou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s. Ben ji j al geabonneerd?

 

Ik draag hier mijn nieuwe Josh V jurkje (uit de nieuwe trend collectie). Hij is zo cute! Wat vinden jullie? Deze jurk is naast deze kleur ook nog verkrijgbaar in het zwart en rood. Ik heb hem gecombineerd met mijn bruine tasje van Zara en leopard muiltjes van Sacha ShoesLove the look!

We gaan ontbijten bij een leuk restaurantje aan het water. Alle tafeltjes hebben lichtblauwe tafelkleedjes (ziet er meteen heel gezellig uit). En vanuit onze plek heb je prachtig uitzicht over de haven. Zo mooi zitten hier!

 

‘s Avonds gaan we uiteten in Salo. Ik draag hier een rode top van Josh V, wit kanten rokje van KiimS, witte slippers van Michael Kors en mijn bruine Zara tasje. Wat was dit een heerlijke dag.

Ben jij al eens in Desenzano geweest?

Love, Lieke xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.