VLOG #166: WEEKEND ROTTERDAM MET LOVE

Ga je een weekendje weg naar Rotterdam? Dan is het zeker de moeite waard om een nachtje te blijven slapen bij Urban Residences. De kamer & het uitzicht is zó mooi! Ben je benieuwd? Kijk dan gezellig mee naar deze vlog hoe ik mijn weekendje in Rotterdam doorbracht.

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

 

Ben je benieuwd geworden naar Urban Residences? Klik dan hier om naar hun website te gaan voor prijzen & meer info. Lijkt het jou leuk om daar een nachtje te blijven slapen?

Kisses, Lieke XOXO

Een reactie op “VLOG #166: WEEKEND ROTTERDAM MET LOVE

  1. Kimberly zegt:

    Wat hou ik toch van je vlogs! Krijg altijd leuke ideetjes qua outfits/hotels/restaurants door je!!
    Ik vind die Tauphe/bruine laarzen echt prachtig, waar zijn die van ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.