VLOG #170: MARRAKECH HOTSPOTS

Ga jij binnenkort naar Marrakech? Of staat dit nog op jouw bucketlist? Dan is het zeker leuk om naar deze vlog te kijken! Ik neem jullie namelijk mee naar de hotspots van Marrakech. Welke zou jij niet willen missen?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

  

Ik draag hier een sportoutfit van Bjorn Borg. Deze outfit bestaat uit een flora pants en een croptop. De broek is voorzien van allerlei kleuren, love it!

Riad BE is een echte hotspot met ontzettend veel mooie (foto)plekjes. Als je in Marrakech bent zou ik je zeker aanraden om hier te gaan zwemmen / lunchen. Sandra en ik genoten hier van een heerlijke lunch. Ik koos voor bief en Sandra voor kip. Het was heerlijk!! Op de foto draag ik een lichtroze jurkje en schoentjes van NAKD, de tas die ik om heb is van Toutestbelle en de zonnebril van Shopzerovintage. Wat vinden jullie van deze look?

Panter vibes! Ik draag hier een heerlijk zomers jurkje van Jasjehandtasje. Daaronder draag ik muiltjes van Sacha Shoes. Houden jullie van deze print?

  

Na een fijne middag besloten Sandra en ik een stukje op een kameel te rijden bij ons resort (Club Med). Dit was voor mij de eerste keer op een kameel, super spannend dus! In de vlog zie je hoe het er aan toe gaat! Deze reis is te boeken via Reisburo de Wit.

Wat zou jij het liefst willen doen als je in Marrakech bent?

Liefs, Lieke XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.