VLOG #22: GESLAAGD!!!

JAAAA IK BEN GESLAAGD!! Yay, ik ben zo blij!! Ik ben nu officieel juf! Ik heb de dag van mijn eindgesprek (& feestje!) gevlogd en ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel kijkplezier!

Sorry dat ik zo snel praat in deze vlog en wat drukker ben. Dit komt door de spanning voor het gesprek en daarna was ik gewoon zó blij dat ik geslaagd was. Helemaal happy! Vond je mijn vlog leuk? Doe dan zeker even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

img_1538  img_1544

Nadat ik mijn eindgesprek had gehaald ging ik samen met mijn broertje lunchen bij Bagels and Juice in Eindhoven. Ik vind de bagels daar altijd heerlijk! Daarna ben ik mijn haren gaan doen bij Cosmo Hairstyling en kreeg ik meteen een lekker wijntje.

img_1567  img_2080

Even samen op de foto met de allerliefste! Love you xxx

img_2089  img_2088  img_2054  img_1718

Ik ben heel erg blij dat ik geslaagd ben en heb een super leuk feestje gehad met al mijn lieverds. Welke opleiding doe jij op het moment?

Liefs, Lieke xoxo

11 reacties op “VLOG #22: GESLAAGD!!!

 1. Janine zegt:

  Gefeliciteerd! Je mag zeker trots op jezelf zijn dat je geslaagd bent & dat je zo snel praat stoort helemaal niet en het is volkomen logisch ivm de spanningen. X

 2. Lisa Alexandra zegt:

  Super meis!! GEFELICITEERD!! Mag je absoluut trots op zijn, knap!
  Ik ben via Facebook op je blog en vlog gekomen en vind dat je het leuk doet!
  So keep up the good work 😀
  Nu lekker genieten van de zomer met nog meer leuke outfits 🙂 Xo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.