VLOG #30: Share a Perfect Day with my BFF!

Share a Perfect Day, it was so much fun! Donderdag 30 juni ben ik samen met mijn BFF naar dit leuke festival geweest. Er was zoveel te doen. Je kon verschillende workshops volgen, allerlei hapjes en drankjes proeven en genieten van de muziek van o.a. Dotan en Douwe Bob. Benieuwd naar mijn dagje? Bekijk dan snel mijn nieuwe vlog!

Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op kijn YouTube kanaal. Dat zou ik echt ontzettend leuk vinden!

img_0436  img_0435

Mijn #ootd van die dag was: Top (Loavies), Broek (KiimS), sneakers (Nike), tasje (Delousion) en choker & sunnies (Primark). Wat draag jij het liefst naar een festival?

img_0196  img_0495

Sas en ik hebben verschillende workshops gevolgd zoals de wijnproeverij, cocktails maken en foodfotografie. Helaas ben ik alle andere foto’s (o.a. van foodfotografie) kwijt.. Zo jammer! Mijn iPhone liep vast en oen moest ik hem resetten en was ik alles kwijt.. En nee ik had geen backup gemaakt #balen #sad..

Ik hoop dat jullie mijn vlog leuk vonden! Ben jij ook naar SAPDNL geweest? Of zou je volgend jaar willen gaan? Let me know!

Love, Lieke xoxo

img_0494

2 reacties op “VLOG #30: Share a Perfect Day with my BFF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.