VLOG #34: Dagje Bardolino

Vakantie vlog nummer 2 staat online! Ik neem jullie gezellig een dagje mee naar Bardolino. Het is daar zo mooi, echt een leuk plaatsje! Daarna is er nog even wat tijd om lekker te zwemmen (because it’s so hot) en ‘s avonds gaan we weer gezellig bbq’en en naar Lazise. Dennis beweert trouwens dat hij bruiner is dan ik…. Wat vinden jullie?

Toen we in Bardolino kwamen zochten we meteen een plekje om te ontbijten. En waar kun je nou mooier ontbijten dan aan het water? (zo leuk!) We hebben ontbeten bij Caffé Bardolino. Echt een aanrader, je hebt prachtig uitzicht en het eten en drinken is er heerlijk. Ik bestelde een tosti hawaï en een verse jus d’orange en Dennis een broodje met kip en een koffie.

22it  22222it

We zaten heel lekker daar op het terras en het was al wat later dus we bestelden allebei nog een lekker drankje. Aperol is zo lekker! Hebben jullie het al eens geprobeerd? Love it!

2222ti  2222222it  222ti
2ti  22ti  222222it

Kijk hoe mooi Bardolino is. Echt een prachtig plaatsje. Dennis en ik hebben dan ook een hele leuke dag gehad!

222it  2it

Ik hoop dat jullie deze vakantie vlog leuk vonden. Vond je hem leuk? Dan zou ik het super vinden als je je duimpjes omhoog doet en je abonneert op mijn YouTube kanaal. Dan kun je op de hoogte blijven van alle vakantie vlogs die nog gaan komen!

Kiss, Lieke – xxx –

2222it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.