VLOG #35: Prachtig uitzicht op de Monte Baldo

That view.. Vakantie vlog 3 staat online en ik neem jullie mee naar de Monte Baldo. De Monte Baldo is een hele hoge berg met adembenemend uitzicht! Kijk je mee naar ons dagje?

Je kunt de vlog hierboven bekijken. Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn vakantie vlogs. Dat zou ik super leuk vinden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We gingen met een kabelbaan naar boven op de Monte Baldo. We moesten wel (2 – 3 uur) lang wachten voordat we naar boven konden. Dat wisten we natuurlijk van te voren niet.. Pfoe, erg lang wachten was dat. Dus ga je eens naar de Monte Baldo, dan raad ik je aan om echt vroeg te gaan ‘s ochtends. Maar eenmaal boven ben je dat wachten zo vergeten, want kijk eens wat een mooi uitzicht.. #lovethisview

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eventjes wat leuke fotootjes maken natuurlijk! De outfit die ik hier draag is echt ideaal voor een dagje wandelen. Ik draag een top van de Primark met cut-out details. Daaronder draag ik een broekje van Stradivarius en mijn hoedje is van Ale-hop. Verder draag ik nog sneakers van Est1842. Als je echt ver gaat wandelen kun je er ook voor kiezen om wandelschoenen aan te trekken. Op je slippertjes zou ik niet gaan. Dat is niet zo handig daarboven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samen heerlijk genieten van het uitzicht en picknicken! Ik eet weer een lekkere foccacia met olijven. Heb jij dat al eens geprobeerd? Zó lekker!

33it  3it

Todays essentials: hoed – Ale-Hop, rugzak – Paul’s Boutique, camera – Olympus Pen, zonnebril – Primark. Kijk dit uitzicht hieronder.. Net een schilderijtje toch? So pretty!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

‘s Avonds zijn we gaan uiteten in Pescheira. Ik draag hier een witte skaterdress van Jurkjes.com met een tasje van Michael Kors en schoentjes van Sacha Shoes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmm.. Pizzaaaa! It’s so delicious!
Ik hoop dat jullie deze vlog & blogpost leuk vonden en zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs, Lieke xoxo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.