VLOG #36: Pizza & wijn bij zonsondergang

Sunset, wine & pizza with my boyfriend! Could you imagine anything better? Vakantie vlog 4 staat online voor jullie. Het is eigenlijk een vrij normaal dagje op de camping, waar ik even met jullie bijklets en ‘s avonds met Dennis ga eten bij zonsondergang. Romantisch hè? 

Je kunt de vlog hierboven bekijken! Vond je ‘m leuk? Doe dan even je duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan kun je op de hoogte blijven van al mijn vakantie vlogs, dat lijkt me super leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is het meest romantische dat jij ooit met je vriend hebt gedaan? Let me know in the comments! Ik ben namelijk heel erg benieuwd!

Love, Lieke xxx

2 reacties op “VLOG #36: Pizza & wijn bij zonsondergang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.