VLOG #41: Happy new sunkissed hair

I’m so happy with my new hair! Ik was niet meer helemaal tevreden met de kleur van mijn haar en mijn punten waren dood. Daarom vond ik het tijd om er wat aan te laten doen. Ik ging naar Cosmo Hairstyling in Eindhoven en ben helemaal blij met het eindresultaat! In de vlog zie je een duidelijk before en after shot. Verder neem ik jullie mee naar SOAP waar ik mijn nagels liet doen en mijn fotoshoot voor m’n blog!

Ik ben dol op mijn nieuwe kapsel! Meer lezen over sunkissed hair & hoe je dat het beste verzorgt? Dat kan hier.

Nadat ik naar de kapper was geweest en mijn nagels gedaan waren (love the nude tint!), ging ik foto’s maken met mijn fotografe. Ik doe dit altijd graag op Strijp S in Eindhoven. Dit is een industrieterrein waar je genoeg mogelijkheden hebt qua achtergrond etc. Hier alvast een sneakpeak van deze shoot haha!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vond! Vond je ‘m leuk? Doe dan even je thumps up & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan zie ik je de volgende keer weer!

Liefs, Lieke xoxo

Een reactie op “VLOG #41: Happy new sunkissed hair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.