VLOG #45: Dansjes doen op SOLAR

Festival love! Ben jij ook zo dol op festivals? Dan ben je vast en zeker ook naar SOLAR geweest! Ik ging samen met Sascha dansjes doen op SOLAR en deze vlog staat nu online. Heel veel kijkplezier!

Sorry dat deze vlog wat korter is dan normaal. Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik op het festival moest vloggen! Het was heel erg gezellig en heb niet mega veel gefilmd. Hope u do’nt mind! Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

img_4727  img_4846

Het jumpsuitje dat ik droeg naar SOLAR is van Jurkjes.com. Ik vind de kleur echt heel erg mooi! En wat ik ook zo leuk vind aan de jumpsuit is dat hij off shoulder is. Love the off shoulder trend! Verder draag ik een zonnebril & choker van Got Ya, tasje van Delousion en mijn gouden Sperrys.

img_4747  img_4765

Favourite corner: de popcorn hoek! Hier hebben we heerlijk zitten chillen en genoten van de zon & wat lekkers. Daarna was het tijd om dansjes te doen!

img_4739  img_4833

Ik heb een super leuke dag gehad op het SOLAR festival in Roermond. Wat is jouw favoriete festival? Ik ben heel erg benieuwd!

Liefs, Lieke 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.