VLOG #48: Meeting @ JOSH V HQ

This was so exciting! Afgelopen week had ik een meeting @ JOSH V HQ. Zoals sommigen van jullie misschien wel al weten is dit mijn favo brand. Super gaaf dus! In deze vlog neem ik jullie mee naar het hoofdkantoor en laat ik jullie 2 outfits zien uit de nieuwe collectie. Welke vind jij het mooist?

Ik had een afspraak met Helga (links) en Robin (rechts). Helga is de brandmanager van JOSH V. Zij is de merkbewaker en bedenkt en produceert o.a. de fotoshoots & lookbooks. Robin is online marketeer en zij is verantwoordelijk voor de e-mail marketing, affiliatie marketing, influencers en de vlogs van JOSH V. Het was ontzettend gezellig met deze 2 lieve meiden. Thanks for having me!

img_6175

Wat vinden jullie van de outfit die ik draag? I’m in love!! Ik laat deze binnenkort nog voorbij komen in een outfitpost en dan vertel ik jullie er meer over.
Je shopt mijn JOSH V outfit hier:

– FABIENNE Top: http://bit.ly/2b1rcda
– TOREY Rok: http://bit.ly/2bvA7Et
– ELISE Laarzen: http://bit.ly/2bkAC5F

img_6099  img_6081

Daarna ging ik gezellig met mama even Amsterdam in. We hebben samen nog wat geshopt, geluncht en cake gegeten bij de Drie Graefjes. Hmm.. Wat is het daar toch altijd heerlijk! Ben jij er al eens geweest? Ik krijg alweer honger als ik naar de foto kijk haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik hoop dat je mijn vlog van mijn bezoekje @ JOSH V HQ leuk vond. Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Je kunt dan makkelijk op de hoogte blijven van al mijn video’s!

See u next time!

Love, Lieke xoxo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.