VLOG #7: Persdagen Amsterdam Dag 2

Ook dag 2 van de Persdagen in Amsterdam heb ik voor jullie gevlogd! Ik bezocht deze dag een heleboel prbureau’s samen met Romy en Miranda. Daarna ging ik gezellig samen met Veri naar het Nelson event waar ik een heleboel andere meiden ontmoette! Kijk je mee naar mijn dag?

Ik hoop dat jullie mijn vlog leuk vonden! Sorry voor het geluid.. Af en toe kun je me wat minder goed verstaan door de wind / muziek. Hier zal ik de volgende keer beter op letten! Het lijkt me super als je je abonneert op mijn YouTube kanaal & thumbs up!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mi Moneda had weer prachtige sieraden.. Love it! Wat vinden jullie van mijn nieuwe armbandje? (deze is in de video te zien) Ik ga hem aan mama geven met moederdag, leuk is hij hè!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fashion inspo @ prbureau’s.. Look at those pretty bags!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit was de outfit die ik op dag 2 van de persdagen droeg. Ik draag hier een zwarte jumpsuit van Josh V, een spijkerjasje, een Rayban zonnebril en een tasje van By LouLou. Wat vinden jullie van mijn look?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tot de volgende keer! XOXO Lieke

4 reacties op “VLOG #7: Persdagen Amsterdam Dag 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.