VLOG #8: Persdagen Amsterdam dag 3

Vandaag staat alweer de laatste vlog van de persdagen in Amsterdam online: dag 3! Deze dag ging ik samen met Lilian naar het event van Benefit. Tijdens dit event werd de nieuwe browcollectie gelanceerd and I love it!! Daarna had ik nog een leuke afspraak en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Veel kijkplezier bij het kijken van mijn vlog!

Ik hoop dat jullie deze vlog leuk vonden! Als je het leuk vindt kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal. Abonneer je ook zeker even op het kanaal van Lilian. Zij maakt prachtige beautyfilmpjes & more. Ook maakt ze hele leuke vlogs. Zeker even abonneren dus!

Tot de volgende keer girls! Liefs, Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.