VLOG #78: SHOPPEN IN TRIER & SHOOT VOOR IKKI FASHION

Shopping is always a good idea! In deze vlog neem ik jullie gezellig mee naar Trier. Hier ga ik een dagje shoppen met papa, mama en Jelle. De volgende dag heb ik een shoot voor Ikki Fashion en neem ik jullie ook weer mee! Veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik echt heel erg tof vinden!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe leopard shortje dat ik heb geshopt bij de ZARA in Trier. Wat vinden jullie ervan? Ook heb ik samen met Marit hele leuke foto’s gemaakt voor Ikki Fashion. Binnenkort komt hier meer over op m’n blog. Stay tuned!

Love, Lieke xoxo

2 reacties op “VLOG #78: SHOPPEN IN TRIER & SHOOT VOOR IKKI FASHION

  1. Suzanne van de Mortel zegt:

    Door jou vlogs ook geïnspireerd en het leuke setje gekocht bij de Zara; zwart coltruitje met de Leopard short! Zo leuk gecombineerd ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.