VLOG #9: Op naar Spanje! | Alicante

In de meivakantie ben ik op vakantie geweest in Spanje! Samen met mijn vader, moeder, broertje & vrienden van ons verbleven we in Casa Pejali. Ik heb deze vakantie voor jullie gevlogd. In deze video zie je o.a. hoe onze villa eruit ziet!

Hieronder kun je mijn eerste vakantie vlog bekijken. Deze week zullen er nog meer vlogs online komen! Ik heb voor jullie gefilmd wat ik allemaal heb gedaan in Spanje. Ik heb niet elke dag gevlogd, maar alleen als ik iets leuks ging doen! Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden.

Vond je deze video leuk? Vergeet dan niet je duimpjes omhoog te doen & abonneer je op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s. Als je benieuwd bent naar mijn ‘What’s in my suitcase video’ dan kun je deze hier bekijken. In deze video laat ik jullie zien wat ik allemaal mee heb genomen op vakantie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze bikini’s komen uit de nieuwe collectie van After Eden. Met de code FOLLOWAFTEREDEN krijg je 15% korting op je aankoop!

Wat heb jij gedaan in de meivakantie? Ben je ook weg geweest? Liefs xoxo

2 reacties op “VLOG #9: Op naar Spanje! | Alicante

  1. Joëlla zegt:

    Leuk! Ik ga vanavond je vlog in alle rust bekijken, ben zo benieuwd naar je vakantie de foto’s die ik voorbij zag komen waar in ieder geval al super!

    Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.