VLOG #91: HUNKEMÖLLER X-MAS PARTY

Sundays are for pyjama’s! Tijdens de HKM X-mas Party hadden we een fotoshoot in super cozy sleepwear van de Hunkemöller. It was so much fun! Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gedaan? Kijk dan snel mee naar deze vlog!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je vooral niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan (gratis!) op de hoogte van al mijn video’s.

Cozy photoshoot in de leukste Hunkemöller pyjama’s. Heb jij er ook al eentje? Ik leef echt in mijn onesie haha! Telkens als ik thuis kom van mijn werk trek ik deze meteen aan. Zo heerlijk warm & comfy. Love it!

Ik heb echt een ontzettend leuke dag gehad! De X-mas party was dan ook zeker geslaagd! Hoe vind jij de rode lipstick bij mij staan?

Liefs, Lieke xoxo

Een reactie op “VLOG #91: HUNKEMÖLLER X-MAS PARTY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.