VLOGMAS #1: LITTLE BLACK DRESS + FRIENDS OF THE BRANDS GIFT SUITE

Every girls needs a lbd = little black dress in her closet. In deze vlog ga ik op zoek naar de perfecte little black dress en neem ik jullie mee naar de giftsuite van Friends of the Brands. Wat zijn we weer verwend, niet normaal! Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Wat vind jij van mijn nieuwe little black dress? En wat is jouw favo item van het Friends of the Brands event?

Love, Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.