VLOGMAS #5: BIRTHDAY BLOGGER HIGH TEA

PARTY WEEKEND! Ik was dit weekend jarig en vierde uitgebreid feest. Na een feest voor al mijn vriendinnen besloot ik ook een birthday blogger high tea te organiseren. Ik had de tafel mooi opgemaakt met pretty stuff and good food en ik had natuurlijk de allerleukste bloggers uitgenodigd. Wat was het gezellig!! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Het kaartje voor mijn feest heb ik zelf ontworpen via Hipdesign. Ik vind het super leuk om kaartjes te sturen, dat maakt het allemaal toch net wat persoonlijker! Hieronder vind je een impressie van de high tea:

  

Wat vond je van deze blogger high tea?

Love, Lieke xoxo

Een reactie op “VLOGMAS #5: BIRTHDAY BLOGGER HIGH TEA

  1. Ine Verhaag zegt:

    CONGRATS; Wat een feestweekend voor je 23e verjaardag. En dan die geweldige High Tea met al die mooie en lekkere spulletjes. Dus hééél graag maak ik kans op je extra Goody Bag om mijn dochter mee te verrassen. Zal ze zeker heel blij mee zijn om mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.