WEEKEND AMSTERDAM MET DENNIS 💖 @ HILTON AMSTERDAM

Omdat ik de hele maand februari thuis heb gezeten met mijn been (n.a.v. het ongeluk in Marrakech) besloten Dennis en ik deze maand goed te beginnen met een weekendje weg. In samenwerking met het Hilton Hotel in Amsterdam mochten wij een nachtje blijven slapen, zo leuk! Kijk je mee hoe wij het hebben gehad?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Weekendje Amsterdam

Heerlijk om er even een weekendje tussenuit te gaan. Dennis en ik sliepen een nachtje in het Hilton Hotel in Amsterdam. Ik draag hier een outfit van Lofty Manner in combinatie met een jas van Josh V en tas van Louis Vuitton.
In het Hilton Hotel vind je het restaurant Roberto’s. Wij hebben hier zoooo heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

We hebben heel erg genoten van ons weekendje weg en komen graag nog eens terug bij dit fijne hotel. Ben jij hier al eens geweest?

Liefs, Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.