WEEKVLOG #10: OESTERS & CHAMPI FOR LUNCH

Het is tijd voor een moeder-dochter dagje! Ik ga gezellig samen met mama een dagje naar Amsterdam. We lunchen bij Jansz in het Pulitzer Hotel, hmmm zo lekker! Daarna gaan we naar Otentic om een nieuwe parfum uit te zoeken. Vervolgens shoppen we nog wat leuke outfitjes in verschillende winkels. Kijk je gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Ik laat mijn nageltjes altijd doen bij Nails By Jaimy. Ik vind het zo fijn als ze er zo mooi uit zien & verzorgd zijn! Wat vinden jullie van deze combinatie?

 

Wat was deze lunch heerlijk zeg! Mama en ik hebben echt een heel fijn moeder-dochter dagje gehad!

Doe jij dit ook wel eens zo met je moeder?

Liefs, Lieke xoxo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.