WEEKVLOG #13: CAMPINGLIFE & HIGHLIGHTS ROME

Dennis en ik verbleven in een prachtige Villatent en nemen jullie mee op citytrip naar Rome centrum. Ben jij al eens in Rome geweest?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Omdat onze camping een stuk buiten Rome centrum zat hebben we een scooter gehuurd. Hier konden we makkelijk mee op en neer en ook in de stad was dit erg fijn rijden. Dennis reed en ik zat lekker achterop. De scooter hebben we gehuurd bij Cooltra (dat zat midden in Rome centrum).

Toen we in het centrum waren bezochten we alle highlights. De Trevi fontein mocht dan ook niet ontbreken. Ik draag hier een lichtroze jurkje van Lofty Manner en mijn tasje is van Liu Jo.

‘s Avonds gingen we dan weer met de scooter terug naar onze camping. Daar in de buurt zat een strand met allemaal leuke beachclubs. Daar gingen we dan lekker eten. Hmm, looks good!

Ben jij al eens in Rome geweest?

Kisses, Lieke xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.