WEEKVLOG #14: VERLIEFD OP HET GARDAMEER

In deze vlog neem ik jullie mee naar het Gardameer! Papa en mama waren al in Italië op vakantie en Jelle en ik zijn na gevlogen. We verblijven op een camping in het plaatsje San Felice en bezoeken andere plaatsjes rondom het Gardameer zoals Salo, Lasize en Desenzano. Ook genieten we van heerlijk pizzaaa, pastaaa & ijsjes! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

 

Het Gardameer is altijd zo’n fijne plek! Ik kom er al sinds dat ik klein ben en vind het dan ook altijd weer heerlijk om terug te gaan. Pizza, pasta & ijsjes hmmm zo lekker!

Ben jij al eens bij het Gardameer geweest?

Liefs, Lieke xoxo

Een reactie op “WEEKVLOG #14: VERLIEFD OP HET GARDAMEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.