WEEKVLOG #15: CITYTRIP BARCELONA

In deze vlog neem ik jullie mee naar Barcelona samen met Dennis, thanks 2 Wigwam Travel! We verblijven in Hotel Cien. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Dennis en ik verbleven in Hotel Cien. Dit hotel is te boeken via Wigwam Travel en ligt midden in het centrum (ideaal dus). Vanuit het hotel stonden we zo op de Ramblas en konden we de stad gaan verkennen. Toen wij er waren was het heel erg warm, dus we besloten de stad te verkennen met de scooter.

De scooter hebben wij gehuurd bij Via Vespa. Je mocht ook zelf een kleur uitzoeken, dus wij gingen voor de gele. Leuk is hij he? Dennis reed en ik zat lekker achterop. Heel fijn die wind door je haren met dat warme weer. De volgende dag hebben we de hele dag aan het strand gelegen en bij strandtentjes wat gedronken en gegeten.

We zijn ook naar dit mooie uitzichtpunt gereden (het laatste stukje moet je wel lopen). Dit heet Bunkers El Carmen en als je hier bent heb je prachtig uitzicht over heel Barcelona.

Ben jij al eens in Barca geweest?

Liefs, Lieke xoxo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.