WHAT TO WEAR TO A FESTIVAL?

Yes, het festivalseizoen is weer aangebroken! Ik laat jullie 2 verschillende festival looks (+ essentials) zien en ben super benieuwd welke jullie het leukste vinden. Kijk je mee?

Essentials: toffe outfit – goede schoenen waar je de hele dag op kunt dansen – een zonnehoed of pet – sunnies – zonnebrand om je te beschermen tegen de zon – bij heerlijk weer is het tof om een bikini onder je outfit aan te trekken. Ik kies zelf voor mijn nieuwe floral bikini van After Eden. Je shopt deze nu met 15% korting met de code LIEKELOVES.

Mijn eerste outfit straalt een en al festival, party & boho style uit. Ik draag hier een zonnehoed van ALE-HOP, sunnies van GotYa, tasje van Zara met een sjaaltje van SistersPoint en een outfit van Maria Tailor. Hoé cool is mijn flared pants?! Totally in love with it! Ik maak de outfit af met mijn nieuwe leopard espadrilles van Sacha Shoes.


Sacha Shoes, Luipaard print espadrilles – €79,99

Deze espadrilles passen werkelijk overal bij! Jullie weten dat ik helemaal dol ben op leopard print dus dit zijn echt mijn nieuwe favorietjes! Voor mijn 2e look heb ik ze gecombineerd met een zomers floral jumpsuitje van Jurkjes.com. Zou jij dit dragen?

 

Ik ben echt super benieuwd welke look jullie het gaafst vinden! Ga jij voor de flared pants met off-shoulder top of voor de floral jumpsuit? Ik ben benieuwd! Voor meer festival shoes kun je een kijkje nemen in de webshop van Sacha Shoes.

Wat vind jij van mijn nieuwe espadrilles?

Love, Lieke xoxo

5 reacties op “WHAT TO WEAR TO A FESTIVAL?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.